The Settlers: New Allies is nu verkrijgbaar

The Settlers: New Allies is nu verkrijgbaar voor Windows pc via de Ubisoft Store en de Epic Games Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. De game is vanaf 23 maart 2023 ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Ook is de game backwards compatible voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 

The Settlers: New Allies, ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf, is een revamp van de bekende The Settlers-franchise die uitgebreide infrastructuur combineert met economische gameplay en real-time tactische gevechten. Aan het begin van hun avontuur moeten spelers met een kleine groep kolonisten hun omgeving verkennen, nederzettingen bouwen en de productie van grondstoffen optimaliseren om nieuwe troepen aan te trekken en een leger te rekruteren om hun land te beschermen. De zoektocht naar economische en militaire verbeteringen is essentieel om een krachtig leger op te bouwen en vijanden te verslaan.
De game bevat drie verschillende gamemodi:

  • Singleplayer campagne: deze gamemodus dompelt spelers onder in de wereld van The Settlers als Elari, een volk dat gedwongen wordt hun thuisland te ontvluchten om een nieuw thuis te vinden. De Elari komen tijdens hun reis voor vele uitdagingen te staan. Ze moeten zich vestigen in onbekende landen en hun gemeenschap laten groeien terwijl ze aanvallen van meedogenloze bandieten weerstaan en de nieuwe cultuur van deze onbekende landen ontdekken.
  • Multiplayer modus: biedt spelers spannende schermutselingen, solo of in coöp tegen de AI, of in PvP voor maximaal acht spelers. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende facties, elk met unieke voordelen en eenheden.
  • Hardcore modus: spelers ervaren nieuwe scenario’s en een breed scala aan modifiers en condities die de AI tot een nog geduchtere tegenstander maken. Aanpassingsvermogen is essentieel in deze nieuwe gamemodus die de beste spelers op de proef stelt, zowel solo als met vrienden.

De warme en levendige middeleeuwse fantasiewereld van The Settlers: New Allies wordt aangedreven door Ubisofts eigen Snowdrop-engine en bevat kleurrijke omgevingen en rijke animaties in dertien verschillende maps, die allemaal beschikbaar zijn bij de lancering.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password