The Rise of Skywalker content vanaf vandaag beschikbaar in Star Wars Battlefront II

Ervaar het slotstuk van de Skywalker-saga vanaf vandaag in Star Wars Battlefront II. De strijd tussen de Resistance en de First Order barst los op een exotische jungleplaneet, geïnspireerd op Star Wars: The Rise of Skywalker.

Speel vandaag nog als een genadeloze Sith trooper, verras je tegenstanders met een vurige luchtaanval als Jet trooper of help de Resistance met een krachtige Ovissian Gunner en de Caphex Spy. BB-8 wordt in 2020 aan de game toegevoegd en brengt een dappere, razendsnelle speelstijl naar het slagveld.

Star Wars Battlefront II: Celebration Edition is het ultieme pakket om epische Star Wars-fantasieën na te spelen. Geniet van meer dan twee jaar aan content en ontvang meer dan 350 customization items.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password