The Relic: The First Guardian – Nieuwe gameplayvideo

Hier bij Perp Games sluiten we 2023 af met een knaller! En we zijn kondigen aan dat we samenwerken met Project Cloud Games om hun epische actie-RPG-game The Relic: The First Guardian uit te geven.

Om de aankondiging te vieren, hebben we een 5-minuten durende trailer uitgebracht, die een voorproefje geeft van wat spelers begin 2025 kunnen verwachten als The Relic: The First Guardian uitkomt.
In deze actie-RPG begin je aan een heroïsch avontuur om de wereld in het donker te redden als de laatste beschermer. Het eens zo welvarende Arsiltus is opgeslokt door de leegte die is ontstaan door de vernietiging van het grote relikwie en is veranderd in het land van de dood. Nu is het jouw missie om de stukken van het gebroken grote relikwie te vinden en de leegte te sluiten.

Dit spel biedt diepgaande gameplay met spannende gevechten en verschillende rune-instellingen. Laat je personage groeien met verschillende vaardigheden en je eigen instellingen, en verken de ingestorte wereld terwijl je een spannend verhaal volgt. Je moet het raadsel van Arsiltus oplossen, de stukken van het grote relikwie verzamelen en de wereld weer tot bloei brengen. Jij bent de laatste hoop van de Arsiltus. Begin je reis als bewaker, verzamel de stukken van het grote relikwie en sluit de leegte. Jouw avontuur zal Arsiltus in een nieuw tijdperk brengen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password