The Outer Worlds: Murder on Eridanos DLC en patch met next-gen-verbeteringen nu verkrijgbaar

Murder on Eridanos voegt een meeslepend, interstellair moordmysterie toe dat spelers moeten oplossen. De woordvoerder van Rizzo, Halcyon Helen, wordt dood gevonden en het is aan jou om dit web aan raadsels, bedrog en geheimen te ontrafelen. Je moet aanwijzingen ontdekken en verschillende missieroutes ontgrendelen met een nieuwe gadget – de Discrepancy Amplifier – en een scala aan verdachten met kleurrijke persoonlijkheden opsporen.

Murder on Eridanos verhoogt ook het level-limiet met drie en voegt niet alleen nieuwe wetenschappelijke wapens en pantsersets toe, maar ook meer opties om vaardigheden aan te passen.

Murder on Eridanos is verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X (door middel van achterwaartse compatibiliteit), PlayStation 4, Xbox One en pc voor €14,99. Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen 10% korting op de DLC. De uitbreiding komt later dit jaar uit op Nintendo Switch.  Murder on Eridanos is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Expansion Pass die de eerste DLC Peril on Gorgon bevat, voor €24,99. De DLC voor The Outer Worlds vereist de basisgame en de speler moet voorbij Monarch zijn om toegang te krijgen tot de Murder on Eridanos-content.

Vandaag is er samen met de uitbreiding een update uitgebracht die de framerate-beperking verwijdert voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Deze update maakt het ook mogelijk voor spelers die een uitbreiding willen spelen met een opslagpunt na ‘het punt waarop je niet kunt terugkeren’ om een spel te laden aan boord van de Unreliable. Zo kunnen ze de uitbreiding spelen zonder een nieuw spel of personage aan te maken.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password