The Outer Worlds komt op 6 maart 2020 uit voor Nintendo Switch

Obsidian Entertainment, Virtuos Games en Private Division hebben vandaag bekendgemaakt dat de bekroonde singleplayer RPG The Outer Worlds met zijn zwarte humor op 6 maart 2020 voor Nintendo Switch uitkomt.

Of je nu vijanden met je shrink ray zapt of ze met je gladde praatjes inpakt, je kunt The Outer Worlds spelen zoals jij dat wilt en zo de galactische held (of heldin) van je dromen worden. En met de Nintendo Switch kun je nu The Outer Worlds overal mee naartoe nemen.

The Outer Worlds voor Nintendo Switch heeft een adviesprijs van €59,99 en zal beschikbaar zijn in een retailverpakking (welke een code bevat om de game te downloaden) en een digitale versie via de Nintendo eShop.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password