The Outer Worlds komt op 5 juni 2020 naar Nintendo Switch

Obsidian Entertainment, Virtuos Games en Private Division kondigen vandaag aan dat de bekroonde RPG The Outer Worlds op 5 juni 2020 naar Nintendo Switch komt.

The Outer Worlds voor Nintendo Switch zal verkrijgbaar zijn als fysieke cartridge en als digitale download. De game wordt bij lancering vergezeld door een day one patch die tot 6 GB groot kan zijn. Deze patch verbetert de algehele ervaring door de toevoeging van structuren in hoge resolutie, diverse verbeteringen tijdens gameplay en meer.

Met de Nintendo Switch kun je The Outer Worlds overal mee naartoe nemen. Of je nu vijanden met je krimpstraal zapt of ze met je gladde praatjes inpakt, je kunt The Outer Worlds spelen waar en wanneer jij dat wilt en zo de buitenaardse held (of schurk) van je dromen worden.

De fysieke en digitale versies van The Outer Worlds voor Nintendo Switch hebben beide een adviesprijs van €59,99.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password