The Outer Worlds is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Vandaag hebben Private Division, Obsidian Entertainment en Virtuosbekendgemaakt dat het bekroonde singleplayer RPG, The Outer Worlds, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. The Outer Worlds werd gecreëerd door game directors Tim Cain en Leonard Boyarsky – de originele makers van Fallout – en het befaamde team bij Obsidian Entertainment – ontwikkelaars van Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth en de Pillars of Eternity-franchise.

The Outer Worlds werd eerder al uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de verschillende Xbox One-consoles waaronder de Xbox One X en Windows pc.

Het verhaal speelt zich af in een kolonie aan de rand van het heelal, die bestuurd wordt door meedogenloze bedrijven. Je ontwaakt uit een diepe cryogene slaap en ontdekt dat je misschien wel de enige bent die de kolonie kan redden… of verdoemen. De beslissingen die je neemt als je allerlei gedenkwaardige figuren tegenkomt, zullen het lot van de Halcyon-kolonie bepalen. Word je een held die verliefd naar de sterren kijkt? Een wrede schurk? Een klunzige interstellaire ramp met een maanmannetjeshelm? De keuze is aan jou.

“The Outer Worlds is een van de beste role-playing-ervaringen van het afgelopen jaar en we zijn meer dan trots op het commerciële succes en het succes bij de recensenten van de game,” aldus Michael Worosz, Executive Vice President en directeur van Private Division. “We zijn verheugd het duistere, grappige sciencefiction-universum van Obsidian aan fans en nieuwe spelers op de Nintendo Switch aan te kunnen bieden. We kijken ernaar uit iedereen de kans te geven deze omvangrijke RPG overal mee naartoe te kunnen nemen.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password