The Lost Legends of Redwall: Feasts and Friends verschijnt op 30 januari 2024

Uitgever Forthright Entertainment en ontwikkelaar Soma Games gaan het schattige en gezellige kookspel gebaseerd op de geliefde boekenserie Redwall van Brian Jacques, The Lost Legends of Redwall: Feasts & Friends voor de PC op 30 januari 2024.

De release van The Lost Legends of Redwall: Feasts & Friends valt samen met de lancering van The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology, de verhalende puzzel-gedreven adventure game voor PS5, Xbox Series X|S en PC, die een hele cast aan personages, levendige locaties, visuals en verbeteringen bevat voor de huidige generatie action-adventure fans.

In The Lost Legends of Redwall: Feasts & Friends gaan spelers samen met Scout-Chef Rootsworth de keuken in om de uitdaging van handgemaakte recepten aan te gaan, een charmante cast van personages te ontmoeten, verse ingrediënten te verzamelen en te genieten van een prachtig verhaal over een kleine stad, waarvoor je kunt kijken in de nieuwe Gameplay Trailer.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password