The Lord of the Rings: Gollum krijgt meer tijd voor best mogelijke ervaring

Daedalic Entertainment en NACON willen alle spelers bedanken voor hun geduld en steun tot nu toe.

“De afgelopen jaren heeft het team hard gewerkt aan het delen van onze visie op een bijzonder verhaal, gesitueerd in een adembenemende wereld, vol magie en wonderen. We zijn vastbesloten om aan de verwachtingen van onze community te voldoen door het onvertelde verhaal van Gollum te onthullen op een manier die eer doet aan de visie van J.R.R. Tolkien.”

“Om spelers de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we besloten de release van The Lord of the Rings: Gollum enkele maanden uit te stellen. Binnenkort maken we de nieuwe releasedatum bekend. Daedalic en NACON zijn de gepassioneerde spelers dankbaar en we hopen dat ze nog even geduld hebben tot het moment dat we dit unieke avontuur met hen kunnen delen.”

The Lord of the Rings: Gollum zal verschijnen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password