The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is wereldwijd meer dan 10 miljoen keer verkocht in eerste drie dagen

In de eerste drie dagen sinds de release op 12 mei, zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. Daarmee is het de snelst verkopende game in de The Legend of Zelda-serie. Tevens is het de snelst verkopende game voor de Nintendo Switch in zowel de Benelux als Europa, en is het de snelst verkopende Nintendo-game ooit in de Benelux en Europa.

In zijn zevende jaar, blijft het momentum van de Nintendo Switch sterk, zoals deze recordbrekende release aantoont,” zegt directeur van Nintendo of Europe, Stephan Bole. “We zijn onze fans heel dankbaar voor het enthousiasme waarmee The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is ontvangen, en zijn benieuwd naar wat ze allemaal zullen beleven en maken tijdens hun reis door Hyrule.”

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een direct vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. In de game kunnen spelers hun eigen weg vinden door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden hoog daarboven. Overwin nieuwe gebieden, gevaren en puzzels met je brein en verbeelding. Maak slim gebruik van Links nieuwe vaardigheden om terug te vechten tegen de kwaadaardige krachten die het koninkrijk bedreigen.

De Legend of Zelda-serie van action-adventure games begon in 1987, ruim 35 jaar geleden, met het originele The Legend of Zelda voor het Nintendo Entertainment System. Als de held Link gaan spelers op avontuur om vijanden te verslaan en geheimen te ontdekken in uitgestrekte velden en complexe kerkers. In maart 2023 was de serie wereldwijd goed voor meer dan 130 miljoen verkochte exemplaren.
In de eerste drie dagen zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. Daarmee is het de snelst verkopende game in de The Legend of Zelda-serie, de snelst verkopende game voor de Nintendo Switch in zowel de Benelux als Europa, en de snelst verkopende Nintendo-game in de Benelux en Europa.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com