The Legend of Heroes: Trails to Azure Verhaaltrailer & Aankondiging releasedatum

The Legend of Heroes: Trails to Azure komt op 24 maart 2023 naar Nintendo Switch, PS4 en PC.
Het verhaal van aspirant-held Lloyd Bannings gaat verder in Trails to Azure! Een tijdelijke vrede is gevestigd over Crossbell en de Special Support Section vindt zichzelf nu met nieuw verworven roem en status. De vrede wordt echter al snel verbroken door de opkomst van meerdere organisaties met bijbedoelingen!
Deze groeiende spanningen worden omlijst door de toenemende druk van het Ereboniaanse Rijk en de Republiek Calvard. Heeft de SSS wat nodig is om deze dreigende gevaren het hoofd te bieden? Wat staat de staat Crossbell te wachten?

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password