The Last of Us Remastered is PS Plus game in oktober

Komende maand worden gamers met een PlayStation Plus-abonnement verwend met 2 hits: The Last of Us Remastered en MLB The Show 19.

In afwachting van het volgende avontuur van Naughty Dog’s epische reeks, is The Last of Us Remastered gratis te downloaden voor PS Plus-leden. De game van de makers van Uncharted en Jak & Daxter brengt de PS3-kaskraker van weleer opnieuw tot leven op PS4 met verbeterde graphics in een snedige 1080p resolutie tegen 60fps. Het bevat zowel The Last of Us als het extra hoofdstuk The Last of Us: Left Behind.

Het is een aangename verrassing om de game nu gratis te kunnen downloaden. Zeker voor wie het magistrale The Last of Us nog niet kent, is het de perfecte kennismaking met de franchise. Diegenen die de games al hebben gespeeld kunnen zich weer helemaal inleven voor de volgende episode die op 21 februari 2020 in de winkels ligt.

The Last of Us speelt zich af 20 jaar na een pandemie die de samenleving uit elkaar rukte. Geïnfecteerde mensen dwalen rond en de overlevers vechten voor het overblijvende voedsel en wapens die hun overlevingskansen vergroten. Joel, een geweldadige veteraan, is ingehuurd om een 14-jarig meisje, Ellie, uit een militaire quarantainezone te smokkelen. Wat begon als een easy job, ontaardt al snel in een helse tocht door de VS.

Het emotionele en filmische verhaal staat centraal in de game. De sfeervolle tussenscènes en dialogen trekken de speler diep in de personages. Tijdens de reis wordt Joel geconfronteerd met de psychische gevolgen van zijn daden, terwijl goed en fout elkaar voortdurend overlappen. De game was zo’n succes dat het vandaag als één van de ‘signature’ games op PS4 geboekt staat. Er werden van de PS3-versie wereldwijd meer dan 7 miljoen stuks verkocht.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password