The Last of Us: Part 2-beelden getoond in vertrouwelijke kring

Tijdens een conferentie voor managers van de Amerikaanse retailer GameStop zijn er nieuwe gameplay-beelden van The Last of Us: Part 2 getoond.

Het is inmiddels even geleden dat er nieuwe beelden van The Last of Us: Part 2 zijn vrijgegeven, maar dit blijkt recentelijk te zijn veranderd. Tijdens een evenement van Gamestop zijn er naar verluidt nieuwe gameplay-beelden gedeeld van The Last of Us: Part 2. Wat er precies is laten zien, is niet geheel bekend. De getoonde beelden worden beschreven als een dwarsdoorsnede van het langverwachte vervolg van The Last of Us.

https://twitter.com/Gaming_Forte/status/1166423675643543553

In de tweet hierboven is een foto te zien die is genomen tijdens de conferentie. De Twitter-gebruiker haakte later nog even in op het nieuws van de gedeelde beelden. “Alles wat ik tot nu toe kan zeggen, is dat de beelden voornamelijk de stealth-aspecten tonen en dat clickers in je voordeel gebruikt kunnen worden”, vermeldt het Gaming Forte Twitter-account.

https://twitter.com/Gaming_Forte/status/1166432972117032961

Veel meer is er helaas niet bekendgemaakt, alles wat is laten zien tijdens de conferentie van GameStop is immers vertrouwelijke informatie.

Ook de releasedatum is nog steeds niet officieel bekendgemaakt. De laatste geruchten wijzen op een release in februari 2020, maar dit is nog niet bevestigd.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password