The Last Clockwinder nu uit voor PlayStation VR2!

Indie developer studio Pontoco is verheugd aan te kondigen dat hun vredige sci-fi avontuur The Last Clockwinder nu uit is voor PlayStation VR2. Deze bekroonde titel is verkrijgbaar voor 24,99 en biedt grenzeloze mysteries om te ontdekken, verpakt in een suggestief verhaal op de PS VR2-lanceringsdag.

Awards voor The Last Clockwinder zijn onder andere Meta Quest store’s Best Game of 2022, Hardcore Gamer’s Best VR Game of 2022, Upload VR PCVR Game of the Year 2022 en een finalist bij de DICE Awards in beide VR-categorieën.

The Last Clockwinder is een puzzelautomatiseringsspel over het maken van gesynchroniseerde constructies van je eigen klonen. Spelers kruipen in de huid van Jules, een jonge vrouw die vastbesloten is een oude, in mysterie gehulde klokkentoren te repareren. Als je een uniek paar handschoenen ontdekt, krijg je de macht om klonen te maken die je kunt sturen om verschillende geautomatiseerde taken uit te voeren. Stuur een zoemend, ingewikkeld netwerk van robotklonen aan om te helpen met zaken als het kweken van planten, het oogsten van grondstoffen en het synthetiseren van nieuwe zaden, wat allemaal leidt tot het uiteindelijke herstel van de klokkentoren.

Werk samen met je nieuw gecreëerde assistenten om de Clocktower te redden, ontdek spraakmemo’s uit je kindertijd om je complexe verleden samen te stellen en je huis te beschermen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password