The King of Fighters XIII Global Match nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch met verbeterde onlineplay

SNK CORPORATION heeft aangekondigd dat THE KING OF FIGHTERS XIII GLOBAL MATCH (KOF XIII GM) exclusief verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. KOF XIII GM is een verbeterde versie van THE KING OF FIGHTERS XIII, de iconische 2D-vechtgame, met rollback-netcode voor snelle online wedstrijden, online lobby’s voor maximaal negen spelers en een speltype voor toeschouwers. Daarnaast is er een Deluxe Edition beschikbaar met een digitaal kunstboek van 100 pagina’s en de beroemde digitale soundtrack van KOF XIII. Download KOF XII Global Match standaard editie voor €19,99 of de Deluxe Edition voor €29,99.
In KOF XIII GM kunnen spelers genieten van het laatste hoofdstuk van de veelgeprezen Ash Saga, volgend op de gebeurtenissen uit THE KING OF FIGHTERS 2003 en THE KING OF FIGHTERS XI. Het verhaal ontvouwt zich als een visuele roman verteld vanuit het perspectief van de iconische personages van het merk, waaronder de titulaire hoofdpersoon, Ash Crimson. Spelers kunnen spelen als Ash of een van de andere spelers uit de THE KING OF FIGHTERS cast, inclusief speciale vechters die zijn uitgebracht als DLC voor KOF XIII, zoals NESTS Style Kyo, Classic Iori en Mr.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password