The Karters 2: Turbo Charged komt binnenkort naar PC en consoles

De in Katowice gevestigde (Polen) indie games ontwikkelaar Pixel Edge Games heeft vandaag met grote opwinding en vreugde aangekondigd dat hun actie-intensieve kart race game “The Karters 2: Turbo Charged” binnenkort naar PC (via Steam + Steamdeck) en consoles (PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, en de Nintendo Switch) komt.

Verder heeft Pixel Edge Games ook net aangekondigd dat ze binnenkort de gesloten bèta voor “The Karters 2: Turbo Charged” zullen aftrappen. Dus houd je ogen daarvoor open!

Inschrijven kan via het officiële Discord-kanaal van de game. In de tussentijd kan het spel worden toegevoegd aan verlanglijstjes via de Steam store. “The Karters 2: Turbo Charged” is een kartracegame die de beste eigenschappen van Mario Kart en Crash Team Racing samenbrengt.

Kies uit een reeks wapens om je tegenstanders te verslaan en zegevierend uit de strijd te komen in felle lokale of wereldwijde multiplayer-races. Wees je concurrenten te slim af om de hoogste plaats op het podium te veroveren met een verscheidenheid aan spannende maps om uit te kiezen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password