The Indigo Disk van The Hidden Treasure of Area Zero dlc voor Pokémon Scarlet of Pokémon Violet nu verkrijgbaar

De downloadbare content deel 2 The Indigo Disk van The Hidden Treasure of Area Zero voor Pokémon Scarlet of Pokémon Violet is nu via de Nintendo eShop exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

In deel 2 The Indigo Disk komen de avonturen tot een einde die begonnen zijn in deel 1 The Teal Mask. Daarnaast vind je hierin allerlei gloednieuwe leuke functionaliteiten.

 • Doorkruis de verschillende ecosystemen van de Terarium en ontdek de Pokémon die daar wonen 
  De Terarium van de Blueberry Academy ligt onder de oceaan en bestaat uit vier kwadranten met elk een ander bioom. Je kunt naadloos tussen elk van deze biomen – van tropische stranden tot ijskoude bergen – reizen in je streven om Pokémon te vangen en je Pokédex te vullen.
 • Zoef door de lucht met Koraidon of Miraidon
  Het vermogen om te vliegen, dat eerst tijdelijk verkregen kan worden tijdens de Elite Trial van Amarys, blijkt permanent te kunnen worden. Dit is echter alleen het geval wanneer je ver genoeg in je avontuur bent. Trek verder en vlieg eropuit met Koraidon of Miraidon om het gevoel van vrijheid te ervaren dat alleen een open wereld kan biede!
 • Een zeldzame kans om een eerste partner-Pokémon in het wild te zien
  Tijdens je vorderingen op de Blueberry Academy kun je eerste partner-Pokémon uit eerdere videospellen in de Pokémon-hoofdserie tegenkomen in de Terarium. Speur ze allemaal op!
 • Ontdek een geheimzinnig negentiende Tera-type
  Het verschijnsel Terastal, dat voor het eerst aan het licht kwam in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, geeft Pokémon bijzondere krachten en laat ze tegelijkertijd schitteren als fonkelende juwelen. Er blijkt een fonkelnieuw Tera-type – het negentiende Tera-type – ontdekt te zijn in The Indigo Disk, maar er is nog veel onbekend. Ontrafel het geheim en kom meer te weten over dit nieuwe Tera-type in The Indigo Disk!
 • Ervaar de wereld door de ogen van Pokémon met de Synchro Machine
  Zodra je ver genoeg gevorderd bent in deel 2 The Indigo Disk en je een bepaalde wetenschapper in de Terarium gaat helpen met haar onderzoek, kun je met een apparaat dat de Synchro Machine heet, de wereld door de ogen van je Pokémon bekijken. Door synchronisatie kun je je verplaatsen en met wilde Pokémon vechten. Dit is een geweldige kans om de Pokémon-wereld van een andere kant te zien en het spel op een compleet nieuwe manier te spelen!
 • Ontmoet Legendarische Pokémon uit de hele Pokémon-serie 
  Verdien versnaperingen van een zonderling personage met de naam Snacksworth wanneer je het hoofdverhaal van The Indigo Disk afgerond hebt, en maak zo kans om bepaalde Legendarische Pokémon weer in de regio Paldea tegen te komen. Snacksworth kan boeiend vertellen over zijn eigen ontmoetingen met deze Legendarische Pokémon en heeft daarnaast uitgebreide kennis over hen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password