The Good, the Bad, and the Undead – Deadpool DLC nu beschikbaar voor Marvel’s Midnight Suns

2K en Marvel Entertainment kondigen aan dat The Good, the Bad, and the Undead, de eerste post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met Deadpool, nu wereldwijd verkrijgbaar is op Windows PC via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
In The Good, the Bad, and the Undead komen Hydra-strijdkrachten dichter bij een artefact dat boordevol oude krachten zit en dat toevallig op Deadpools boodschappenlijstje voor zijn mysterieuze weldoener staat. De Midnight Suns zijn gedwongen om in te grijpen en een einde te maken aan alle bovennatuurlijke streken voordat de dingen uit de hand lopen – wat bijna zeker is wanneer Wade Wilson erbij betrokken is. Inbegrepen in The Good, the Bad, and the Undead:

  • Nieuwe rekruteerbare held: Deadpool, een schadeveroorzaker met 10 unieke vaardigheden.
  • Nieuwe verhaalmissies: Vecht tegen een groot aantal nieuwe vijandige types in uitdagende nieuwe confrontaties.
  • Nieuwe Abbey Upgrade: Deadpools voedseltruck
  • 3 extra Hero Skins, 7 Abbey Outfits en 3 badpakken voor Deadpool.

De nieuwe verhaalmissies zijn beschikbaar nadat spelers de verhaalmissie “Spidermaaaans” hebben voltooid en Spider-Man zich heeft ontmaskerd in de Abbey tijdens Act One. Nadat spelers de eerste nieuwe verhaalmissie, “A Man of Culture”, hebben voltooid, kan Deadpool aan de roosters van spelers worden toegevoegd.

Op het slagveld is Deadpool een elite-schadeveroorzaker die tijdens een missie ongelooflijk sterk kan worden zolang hij beschermd is tegen het oplopen van schade. Hij heeft een speciale En Fuego-meter die toeneemt als een speler een vijand KOs met een Deadpool-vaardigheid; als de meter vol is, levert dat een “stack” van de En Fuego-buff die de kracht van zijn vaardigheden kan vergroten. De meter wordt dan gereset en kan opnieuw worden gevuld.

Als je Deadpools Food Truck upgrade in de Abbey bouwt, krijg je de mogelijkheid om per ontmoeting een kaart af te leggen en om te zetten in een move. De Food Truck kan opnieuw worden opgewaardeerd zodat het afleggen van een kaart nog meer tactische mogelijkheden biedt.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password