The Gauntlet nu live in Diablo IV

Vanaf vandaag kunnen spelers The Gauntlet aangaan! Deze adrenalinerijke challenge is beschikbaar voor alle classes in de Seasonal Realm, of ze nu normaal of Hardcore zijn. Activeer The Gauntlet door naar de zuidwestelijke haven van Gea Kul in World Tier IV te reizen en maak je klaar voor een zwaar gevecht in deze fixed, non-lineaire Dungeon. Maximaliseer je score in The Gauntlet om de beloningen die je kunt ontvangen te verbeteren. Je kunt ook Seals verdienen die jouw dapperheid voor die week markeren. En als je in de top 10 van een Leaderboard staat, worden je naam en personage vereeuwigd in de permanente Hall of the Ancients.

Voor degenen die mee willen doen aan onze Gauntlet-wedstrijd: deze wordt gelanceerd nadat The Gauntlet de tijd heeft gehad om te worden uitgebalanceerd op basis van je vaardigheden en capaciteiten. Met de komende tussentijdse seizoensupdate willen we ervoor zorgen dat we jullie feedback in de gaten kunnen houden en updates kunnen maken als dat nodig is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password