The Gauntlet komt naar Diablo IV op 5 maart

Tijdens de Campfire Chat-livestream van vandaag kondigden community director Adam Fletcher, associate game director Joseph Piepiora en lead live class designer Adam Jackson aan dat The Gauntlet op 5 maart uitkomt en werden ze vergezeld door Annacakelive en MacroBioBoi voor wat live gameplay. Ze bespraken ook de tussentijdse seizoensupdate voor Season of the Construct, die veel balansupdates voor de klassen bevat, plus de terugkeer van een aantal bijgewerkte vampierkrachten uit Season of Blood.

THE GAUNTLET

  • The Gauntlet komt op 5 maart en is een vaste non-lineaire Dungeon waarin spelers van dezelfde klasse tegen elkaar strijden om de hoogste rang. Krijg toegang tot The Gauntlet in de Seasonal Realm op World Tier IV door naar de zuidwestelijke haven in Gea Kul te reizen.
  • The Gauntlet eindigt elke week op dinsdag 17u, en de volgende start om 19u15.
  • Verkrijg Proofs of Might door demonen af te slachten, kisten te openen en evenementen te voltooien. Pillars zijn verspreid over The Gauntlet en kunnen het aantal Proofs verhogen dat je verdient met elke Monster kill.
  • Je eindscore levert elke week Seals op, waarmee je in aanmerking komt voor een plaats op de Leaderboards. Er zijn vier rangen te verdienen: Seal of the Blooded, Seal of the Steadfast, Seal of the Iron-Willed en Seal of the Worthy.
  • Bij de wekelijkse reset verdien je Caches of Trials die een Ancestral Legendary garanderen en in rang schalen met de toegekende Cache. Als je de Seal of Worthy verdient, krijg je de meest begeerde schatten.
  • Leaderboards zijn onderverdeeld in Klasse, Partijgrootte, Normaal en Hardcore. Als je in de Top 100 van een willekeurige ladder staat, verdien je een Conqueror’s Crest Mount Trophy. Als je in de Top 10 van een Leaderboard staat, worden je naam en personage vereeuwigd in de Hall of the Ancients.Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password