The Game Awards: ESO teaset Skyrim als volgende avontuur, plus laatste filmische trailer sluit het epische “Season of the Dragon” van 2019 af

Tijdens The Game Awards 2019 heeft ZeniMax Online Studios een spannende filmische trailer voorgesteld die de climax van het Season of the Dragon toont, het eerste jaarlange avontuur van The Elder Scrolls Online.

Heel aandachtige kijkers zullen merken dat ZOS ook het grote avontuur van volgend jaar heeft geteased. Met het Season of the Dragon dat op zijn einde loopt, is het tijd om je voor te bereiden op het jaarlange avontuur van 2020, waarin Elder Scrolls-fans terugkeren naar het legendarische Skyrim.

Verder werd ook aangekondigd: In de HyperX Esports Arena in Las Vegas, voor een live publiek van ESO-spelers en- fans, onthult ZeniMax Online Studios het nieuwe hoofdstuk en jaarlange avontuur van The Elder Scrolls Online! Tune in op 16 januari 2020 om 23:00 om het Donkere Hart van Skyrim te verkennen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password