The Front Gesloten Beta begint 3 september – aankomende open wereld Survival Crafting shooter van Samar Studio

Samar Studio heeft vandaag aangekondigd dat The Front, een open-wereld survival crafting shooter die later dit jaar naar de PC komt, van 3 tot 8 september in Closed Beta gaat. Spelers kunnen zich nu aanmelden voor de bèta op playthefront.com of op Steam.

The Front speelt zich af in een post-apocalyptisch sandbox-landschap bevolkt met zombie-achtige mutanten en vijandige facties. In een andere realiteit heeft een tiranniek rijk de wereld veroverd en een wereldwijd “burger”-beleid opgelegd. Met behulp van controleapparatuur, een meedogenloze wil om te doden en geavanceerde technologie wil het rijk de mensheid voor altijd veranderen. Mensen zijn al beroofd van hun vrijheid, geloof en in veel gevallen hun leven en staan op het punt datgene te verliezen wat ze thuis noemen. De overlevende leden van het verzet van de mensheid richten hun hoop op tijdreistechnologie om terug te keren naar het verleden en de loop van de geschiedenis te corrigeren.

In het door oorlog verscheurde land The Front nemen spelers het op tegen keizerlijke troepen, bannelingen en rebellen in een epische strijd die het lot van de mensheid bepaalt. In hun strijd om de toekomst van de wereld te herschrijven, verkennen spelers ruïnes en vijandelijke gebieden, maken ze wapens en apparatuur, bouwen ze structuren en nederzettingen, besturen ze voertuigen, vechten ze tegen de elementen en nemen ze het op tegen angstaanjagende vijanden. Een open wereld van 36 km² ligt voor spelers, met meerdere verschillende biomes, elk met zijn eigen grondstoffen en ecosysteem.

Overal in The Front loert gevaar en spelers zullen moeten samenwerken om te overleven. Het bouwen van een basis met voldoende verdediging is belangrijk, maar betrouwbare vrienden kunnen het verschil betekenen tussen dood en overleven als je de wereld verkent om grondstoffen en honderden knutselformules te zoeken – vooral als je het opneemt tegen golven vijanden. Spelers hebben toegang tot verschillende bouwmodules en meer dan 100 verschillende onderdelen om elektrische systemen, irrigatiesystemen, automatische verdedigingssystemen, vallen en nog veel meer te bouwen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password