The Forest Cathedral, de op Silent Spring geïnspireerde milieuthriller, komt deze Halloween naar PlayStation 5

Whitethorn Games kondigt vandaag  aan dat de op Silent Spring geïnspireerde milieuthriller The Forest Cathedral van ontwikkelaar Brian Wilson op 31 oktober naar PlayStation 5 komt.
The Forest Cathedral is geïnspireerd op de gebeurtenissen rond het onderzoek van de echte wetenschapper Rachel Carson naar het schadelijke bestrijdingsmiddel DDT. Het is een dramatische heruitvoering van Carson’s boek Silent Spring over milieuwetenschap. Spelers kruipen in de huid van Rachel, die als veldonderzoeker biologie gaat bedrijven op een mysterieus eiland. Terwijl ze haar wekelijkse taken uitvoert, realiseert ze zich al snel dat de dingen niet zijn wat ze lijken. Spelers ontdekken langzaam de gruwelijke effecten van het bestrijdingsmiddel met behulp van geavanceerde milieutechnologie om puzzels te voltooien die 3D-verkenning verweven met 2D-platforming. Welke geheimen zal Rachel ontdekken op dit eiland? Velen zullen proberen haar het zwijgen op te leggen, maar de waarheid vindt altijd een weg.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password