The Fisherman – Fishing Planet: Het visseizoen begint 17 oktober

De free-to-play vissimulator Fishing Planet, die al door 7 miljoen spelers is gedownload, krijgt voor het eerst een premium-versie met exclusieve content. Bekijk de gloednieuwe trailer om de nieuwe content alvast te zien!

he Fisherman: Fishing Planet bevat 143 soorten vissen met realistisch gedrag, 19 vislocaties over de hele wereld, 4 vistechnieken, dynamisch weer en duizenden uitrustingscombinaties met unieke eigenschappen.

De exclusieve content van The Fisherman: Fishing Planet omvat onder andere: een nieuwe vislocatie in La Creuse, Frankrijk, de sleepvistechniek, vier unieke vissoorten en een nieuwe motorboot.

Het visseizoen begint 17 oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password