The Elder Scrolls Online Sony PlayStation 4 Pro 4K Trailer

Tijdens het Sony PlayStation 4 Pro-aankondigingsevent in New York werd onthuld dat The Elder Scrolls Online een van de eerste games zal zijn met ondersteuning voor de nieuwe PlayStation 4 Pro bij lancering via een game-update. The Elder Scrolls Online werd er live getoond in prachtige 4K-beelden.

Vandaag lanceert Bethesda een gameplay trailer, waarin The Elder Scrolls Online in 4K op een PlayStation 4 Pro draait.

Wanneer de PlayStation 4 Pro op 10 november 2016 lanceert, zal The Elder Scrolls Online meteen speelbaar zijn in 4K, of je de game nu nieuw hebt aangeschaft of reeds in je bezit had. Aangezien de game oorspronkelijk werd ontwikkeld voor heel wat pc-specificaties kon ZeniMax Online Studios de vormgeving van de game van een upgrade voorzien, dankzij de kracht van de PlayStation 4 Pro. Voor spelers betekent dit dat The Elder Scrolls Online met de PlayStation 4 Pro op een 1080p HD TV er mooier zal uitzien en diegene die een 4K-monitor gebruiken de game kunnen spelen in 4K.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password