The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia DLC nu beschikbaar op consoles

The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia dungeon DLC game pack en gratis basis game Update 41 is nu beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles. Spelers kunnen zich nu wagen aan twee nieuwe dungeons en zich voorbereiden op de avonturen die hen te wachten staan in het aankomende Gold Road Chapter.
De Scions of Ithelia-DLC bevat twee gloednieuwe PvE dungeons, Oathsworn Pit en Bedlam Veil. Spelers verdienen unieke beloningen, waaronder nieuwe verzamelitems, Achievements en itemsets, terwijl ze zich een weg vechten door deze twee gevaarlijke avonturen en de kwade krachten uit het komende Gold Road Chapter ontdekken. Gold Road verschijnt op 3 juni voor PC en Mac, en op 18 juni voor consoles. Deze lancering bevat ook de Update 41 basisgame patch, die alle ESO-spelers voorziet van een reeks gratis fixes, toevoegingen en verbeteringen aan het spel. Als onderdeel van deze patch kunnen spelers de nieuwe stapelbare belegeringswapens gebruiken om hun inventory te verlichten en tot 20 vergelijkbare belegeringswapens te stapelen. Het Scions of Ithelia dungeon DLC-pakket en Update 41 is nu live op PC/Mac en Xbox- en PlayStation-consoles.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password