The Elder Scrolls Online onthult het hoofdstuk van 2024 – Gold Road

ZeniMax Online Studios heeft tijdens de ESO 2024 Global Reveal het chapter van dit jaar onthuld, The Elder Scrolls Online: Gold Road. Dit aankomende chapter markeert het volgende grote deel in deze iconische Elder Scrolls-saga en introduceert 30 uur aan nieuwe main quest content met een verhaallijn met nooit eerder vertoonde personages, maar vertrouwde zones voor spelers om te verkennen. The Elder Scrolls Online: Gold Road verschijnt op 3 juni voor pc/Mac en op 18 juni voor Xbox en PlayStation consoles.
The Elder Scrolls Online: Gold Road Chapter

The Elder Scrolls Online: Gold Road, brengt spelers 30 uur aan nieuwe content voor de main quest die hen terugbrengt naar locaties die voor het laatst te zien waren in The Elder Scrolls IV: Oblivion en gaat verder met de verhaallijn die vorig jaar begon in de Necrom Chapter. In Gold Road moeten spelers Ithelia onderzoeken, een Daedric Prince die nog nooit eerder is gezien in de Elder Scrolls-serie en het is aan spelers om de plannen van haar meest toegewijde volgelingen te ontrafelen. Avonturiers zullen opportunistische Wood Elves tegenkomen en de mensen van West Weald beschermen tegen de chaos van de terugkeer van de Forgotten Prince.

Als onderdeel van Gold Road verkennen spelers twee nieuwe zones, vechten ze tegen nieuwe vijanden en krijgen ze een nieuw systeem – Scribing dat nog meer aanpassingen toevoegt aan de ervaring van de speler. Met Scribing kunnen spelers unieke vaardigheden verzamelen en aanpassen, waardoor spelers de speelstijl van hun personage kunnen aanpassen door hun primaire, secundaire en tertiaire effect te bewerken – iets wat spelers nog nooit eerder hebben kunnen doen in ESO, waardoor ze echt op hun eigen manier kunnen spelen.

Scions of Ithelia Dungeon DLC

Aan het begin van de nieuwe content roadmap van dit jaar staat ESO‘s volgende dungeon DLC, Scions of Ithelia. Deze nieuwe PvE DLC introduceert dungeons voor twee en vier spelers in Tamriel, Oathsword Pit en Bedlam Veil. De gebeurtenissen in deze twee verhaallijnen leiden allemaal naar het aankomende Gold Road Chapter en laten spelers en hun bondgenoten wraak nemen namens de God der Vervloekingen en het mysterieuze bezit van de Demiprins van Maelstrom verdedigen.

De Scions of Ithelia dungeon DLC verschijnt 11 maart voor pc/Mac en 26 maart voor Xbox en PlayStation consoles.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password