The Elder Scrolls Online: One Tamriel nu beschikbaar op pc

Vandaag verschijnt One Tamriel, een van de meest significante updates voor de prijswinnende online RPG The Elder Scrolls Online. One Tamriel past de manier waarop spelers avonturen in de game beleven volledig aan en verhoogt het aantal keuzes en sociale opties door de Alliance-restricties te verwijderen en de hoeveelheid content te verhogen. De One Tamriel update is nu gratis verkrijgbaar voor pc en komt op 18 oktober naar Xbox One en PlayStation 4.
ONE TAMRIEL | MAAK MEER KEUZES DAN OOIT TEVOREN
One Tamriel, een gratis update voor iedereen, biedt de vrijheid die gamers van alle Elder Scrolls-games kunnen verwachten – meer opties voor veteranen en nieuwe spelers. Met een open wereld en level-scaled omgeving kunnen avonturiers werkelijk overal naartoe, met gelijk wie op gelijk welk moment na het eindigen van de tutorial.

One Tamriel verwijdert ook de Alliance-restricties buiten PvP, waardoor spelers met gelijk wie in dezelfde wereld een groep kunnen vormen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om een groep te vinden voor quests en dergelijke, maar ook voor guilds om verschillende groepjes te vormen.

Kies ervoor om dorpen en steden van Tamriel op je eigen tempo en in gelijk welke volgorde te ontdekken, gaande van de Gold Coast tot Eastmarch en van Rivenspire tot Shadowfen. Als veteraan kan je ook jouw vrienden uitnodigen om te starten als beginner en even sterk op de proef te worden gesteld tijdens het spelen.

Extra verbeteringen en updates zijn onder meer:

  • Dueling: Spelers kunnen het nu tegen elkaar opnemen, gelijk waar buiten Cyrodiil, om hun skills en builds te testen en te vechten voor de titel van sterkste avonturier.
  • Zone Overhaul: Alle zones hebben een nieuw design gekregen voor een mix van solo en group play met verbeterde baasgevechten en moeilijkheidsgraad.
  • Dungeons: Alle dungeons kunnen in normal en veteran mode worden gespeeld. Het verhaal staat los van de moeilijkheidsgraad en spelers van verschillende levels kunnen samen spelen en loot ontvangen naargelang hun eigen level.
  • Craglorn: De gigantische Craglorn-zone werd opnieuw vormgegeven om het speelbaar te maken voor de eenzame avonturiers. Het blijft wel een must voor spelersgroepen.
  • Loot: Loot in zones werd gestandaardiseerd zoals dungeon loot, waardoor je specifieke sets in specifieke zones ontvangt (gelijk welk level je bent) bij het vervolledigen van quests.

Nieuwe spelers kunnen de meest recent verschenen The Elder Scrolls Online: Gold Edition aanschaffen. Deze bevat de hoofdgame, alsook de vier grote DLC Game Packs: Imperial City, Orsinium, Thieves Guild en Dark Brotherhood voor 49,99 euro op pc of 59,99 euro op PS4 en Xbox One.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password