The Elder Scrolls Online kondigt nieuw avontuur en nieuwe class aan voor het verhaal van 2023 – Shadow Over Morrowind

Gisteren heeft het team van ZeniMax Online Studios ESO’s 2023 avontuur, Shadow Over Morrowind, aangekondigd. Het verhaal van dit jaar brengt spelers terug naar Morrowind, waardoor ze plaatsen kunnen verkennen die sinds 1994 niet meer in The Elder Scrolls zijn gezien. Het Shadow Over Morrowind-avontuur vertelt een boeiend verhaal over meerdere content releases, te beginnen met de Scribes of Fate dungeon DLC in maart. Het verhaal gaat verder met het Necrom-hoofdstuk in juni. Het spannendste van alles is dat het team onthulde dat er een nieuwe speelbare class, de Arcanist, komt met de lancering van het Necrom-hoofdstuk in juni.

Scribes of Fate lanceert 13 maart 2023 voor PC/Mac, en 28 maart 2023 voor Xbox en PlayStation consoles. The Elder Scrolls Online: Necrom lanceert op PC/Mac op 5 juni 2023, en op Xbox en PlayStation consoles op 20 juni 2023.

The Elder Scrolls Online Scribes of Fate DLC

Om de Shadow Over Morrowind-saga te beginnen, lanceert de Scribes of Fate DLC aanstaande maart en bevat twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers. Spelers vechten zich een weg langs de verwrongen acolieten van de Scribes of Mora in Scrivener’s Hall of vechten tegen de tijdelijke magie van Bal Sunnar.

cribes of Fate gaat live op 13 maart 2023 voor PC/Mac, en 28 maart 2023 voor Xbox en PlayStation consoles. Bekijk voor meer details over de Scribes of Fate DLC de officiële blogpost hier.

The Elder Scrolls Online: Necrom Chapter

Na de Scribes of Fate DLC lanceert The Elder Scrolls Online: Necrom in juni. Het Necrom-hoofdstuk bevat 30 uur aan gloednieuwe verhaalcontent, die spelers meeneemt naar twee buitengewone nieuwe zones in Oost-Morrowind met twee nieuwe metgezellen. Naast de nieuwe zones komt Necrom ook met een van de meest gevraagde features voor ESO, een nieuwe speelbare class – de Arcanist. De Arcanist is ESO’s zevende en nieuwste class en brengt krachtige nieuwe vaardigheden en mechanieken die afkomstig zijn van een Daedric Prince in het rijk van Oblivion. Voor alle details rond de nieuwe class, bekijk de blog op ESO’s officiële website hier.

he Elder Scrolls Online: Necrom lanceert op PC/Mac op 5 juni 2023, en op Xbox en PlayStation consoles op 20 juni 2023. Het Shadow Over Morrowind-avontuur begint in maart met de Scribes of Fate dungeon DLC en gaat verder in het aankomende Necrom-hoofdstuk en de introductie van de nieuwe Arcanist-class in juni.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password