The Elder Scrolls Online: Gold Edition – nu beschikbaar

Bethesda Softworks lanceert vandaag The Elder Scrolls Online: Gold Edition voor Xbox One, PlayStation 4, en pc en introduceert zo een nieuwe en gemakkelijke manier om niet alleen aan de slag te gaan met het volledige The Elder Scrolls Online-verhaal, maar ook met de vier grote DLC Game Packs. Van Skyrim tot Daggerfall; dit is de gemakkelijkste manier voor nieuwe spelers om Tamriel te ontdekken en deel te nemen aan spannende online avonturen met vrienden, gaande van het strijden om Cyrodiil tot het vervoegen van de Dark Brotherhood bij de Gold Coast.

Reeds bestaande spelers kunnen ook de vier DLC Game Packs aan hun game toevoegen dankzij de nieuwe Guilds and Glory DLC pack, nu verkrijgbaar via de in-game Crown Store aan de verlaagde prijs van 5,500 Crowns.

the elder scrolls online gold edition

The Elder Scrolls Online: Gold Edition Details
The Elder Scrolls Online: Gold Edition is nu verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4 voor € 59,99 en op PC voor € 49,99 en bevat volgende content:

 • The Elder Scrolls Online (garant voor meer dan 100 uur gameplay)
 • Vier DLC Game Packs (nieuwe quests, locaties en meer)
  • Imperial City
  • Orsinium
  • Thieves Guild
  • Dark Brotherhood
 • Een Palomino horse mount
 • 500 Crowns om uit te geven in de in-game Crown Store (enkel voor nieuwe game-accounts)

“Guilds and Glory” DLC PACK UPGRADE VOOR BESTAANDE SPELERS
Voor bestaande spelers die nog aan de slag moeten gaan met de DLC Game Packs is de Guilds and Glory bundle pack nu verkrijgbaar, waarin alle vier grote DLC Game Packs gebundeld zitten aan een lage prijs via de in-game Crown Store. Spelers krijgen zo meteen toegang tot de content in Imperial City, Orsinium, Thieves Guild en Dark Brotherhood voor slechts 5,500 Crowns (de originele prijs voor de vier DLC Game Packs was 9,500 Crowns).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password