The Elder Scrolls Online: Firesong is nu verkrijgbaar

Vandaag komt het jarenlange verhaal van The Elder Scrolls Online, Legacy of the Bretons, tot een episch einde met de lancering van Firesong op PC/Mac, dat 15 uur aan nieuwe verhaalcontent bevat, met een onontdekte zone, nieuwe personages, evenals unieke collectibles en prestaties. Deze laatste DLC voor 2022 zal 15 november beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles.
n deze nieuwe verhaal-DLC verkennen spelers het ongetemde eiland Galen, het meest westelijke eiland van de Systres-archipel, duiken ze diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Galen te verdedigen tegen de bedreigingen binnenin. In The Elder Scrolls Online: Firesong gaan spelers eindelijk de confrontatie aan met de Ascendant Lord en sluiten ze het jarenlange avontuur Legacy of the Bretons af. De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en te koop voor niet-leden via de in-game Crown Store.

Lees hier alles over Firesong, inclusief diepgaande details over de nieuwe zone, bonus quests en unieke beloningen en een introductie van de nieuwe Tales of Tribute patron, The Druid King, op de officiële website van The Elder Scrolls Online:

De Update 36 base-game patch, die samen met de Firesong DLC wordt uitgebracht, is een gratis update voor alle ESO-spelers en introduceert een groot aantal balanswijzigingen, bugfixes en nieuwe functies. Deze nieuwe toevoegingen omvatten de mogelijkheid om unieke doelmarkten op vijanden te plaatsen (waardoor spelers beter kunnen coördineren met hun bondgenoten), een tekst-naar-spraak toegankelijkheidsoptie, de optie om class pets te verbergen binnen steden en dorpen, en een reeks verbeteringen aan het Housing systeem.

Vergeet niet onze officiële forums in de gaten te houden voor de volledige patch notes van Update 36.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password