The Elder Scrolls Online: Firesong DLC en Update 36 nu beschikbaar voor consoles

The Elder Scrolls Online: Firesong DLC, het hoogtepunt van het Legacy of the Bretons jaarlange verhaal, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles.
In deze nieuwe story DLC verkennen spelers het ongetemde eiland Galen, het meest westelijke eiland van de Systres Archipelago, duiken ze diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Tamriel te verdedigen tegen de interne bedreigingen. In The Elder Scrolls Online: Firesong zullen spelers eindelijk de confrontatie aangaan met de Ascendant Lord en hun jaarlange avontuur Legacy of the Bretons afsluiten. De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en voor niet-leden te koop via de in-game Crown Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password