The Elder Scrolls: Legends open bèta gelanceerd

Bethesda heeft tijdens QuakeCon 2016 de lancering aangekondigd van de open bèta voor The Elder Scrolls: Legends op pc, de eerste free-to-play strategy card game gebaseerd op de veelgeprezen Elder Scrolls-serie. Gaande van innovatieve, strategische two lane gameplay en een epische singleplayer campagne tot verschillende multiplayer modi tegen AI en levensechte tegenstanders; The Elder Scrolls: Legends biedt toegankelijke gameplay voor zowel beginners die snel aan de slag willen gaan als strategische diepgang voor de experts.

De open beta is gratis te downloaden via Bethesda.net launcher.

The Elder Scrolls: Legends is momenteel in ontwikkeling voor pc, Mac, iOS en Android. De definitieve versie van de game wordt later dit jaar verwacht.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password