The Elder Scrolls: Legends – Moons of Elsweyr is nu beschikbaar

Terwijl nieuwe conflicten de kop opsteken in de voorouderlijke thuis van de Khajiit, komt er ook een nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls: Legends boven water. Legends is terug met Moons of Elsweyr, dat nu beschikbaar is voor pc, iOS en Android toestellen.

 

Moons of Elsweyr verwelkomt meer dan 75 nieuwe kaarten geïnspireerd op Elsweyr, net als twee nieuwe mechanics – Wax & Wane en Consume – twee nieuwe voorgemaakte decks om je een duwtje in de rug te geven, een nieuwe speelmat en meer. De Moons of Elsweyr-kaartenpakketen kan je nu in-game aankopen.

Met draken in de lucht, Imperials op de grond en de ondoden die wachten om opgeroepen te worden vanuit hun ondiepe graven, stijgt de spanning in The Elder Scrolls: Legends.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password