The Elder Scrolls: Legends FrostSpark Collection nu beschikbaar

en nieuwe set van promotionele kaarten is nu beschikbaar voor The Elder Scrolls: Legends! De FrostSpark Collection bevat 11 nieuwe verzamelkaarten die zeker voor opschudding gaan zorgen in de bestaande meta en zullen zorgen voor enkele…unieke interacties. Of je nu een orc deck hebt of de voorkeur geeft aan een gecontroleerde speelstijl, de FrostSpark Collection heeft wat je zoekt.

Spelers kunnen kunnen nu inloggen in Legends om de FrostSpark Collection te claimen voor de prijs van 1,500 Gold of €9,99. De FrostSpark Premium Card Collection is beschikbaar voor €19,99 en bevat drie premium exemplaren van elke exclusieve kaart. Er is nog geen betere tijd geweest om The Elder Scrolls: Legends te spelen nu we dichterbij kruipen naar The Isle of Madness waar Sheogorath, de Daedric Prince of Madness, zich bevindt!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password