The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos’ laatste uitbreiding, Terug naar de Futon, komt vandaag op Switch.

Terug naar de Futon is een epische onderneming die ongeveer half zo lang duurt als het basisspel (ongeveer 20 uur). Back to the Futon is het hoogtepunt van alles wat in The Dungeon of Naheulbeuk en de vorige uitbreidingen (The Ruins of Limis en Splat Jaypak’s Arenas) is geïntroduceerd. Met Back to the Futon kunnen spelers level 16 bereiken en krijgen ze verschillende nieuwe passieve en actieve vaardigheden en nieuwe uitrusting.

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos’ is een turn-based tactische RPG boordevol charme, humor en chaos! Aan het hoofd van een bont gezelschap van onwaarschijnlijke helden beginnen spelers aan een episch avontuur dat het plezier, de creativiteit en de chaos van een epische fantasy tabletop campagne combineert met de uitdaging van de allerbeste tactische RPG games om een avontuur te leveren zoals je nog nooit hebt gespeeld.

Nieuwe functies:

  • Speel door 4 gloednieuwe verhaalhoofdstukken (de helft minder dan het originele spel!)
  • Ontdek nieuwe legendarische voorwerpen en vaardigheden!
  • Help je personages sterker te worden, tot lv16
  • Perfectioneer je tactiek met nieuwe spelmechanismen
  • Heel veel kippen!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password