The Division 2 Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions is beschikbaar vanaf 23 juli

Episode I – D.C. Outskirts: Expeditions, de nieuwe contentupdate voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 23 juli beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC voor iedereen die de Year 1 Pass bezit. Alle andere spelers kunnen met deze content aan de slag vanaf 30 juli. Tom Clancy’s The Division 2 is binnenkort verkrijgbaar op het nieuwe generatie gamingplatform Stadia, alsook via Uplay+, de abonnementservice van Ubisoft.

In Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, de eerste episode van het gratis Year 1 contentplan, gaat het verhaal verder na het laatste baasgevecht in Tidal Basin en gaan spelers de strijd aan buiten de straten van Washington D.C. Deze episode neemt spelers mee naar de omliggende gebieden van Washington D.C. waar ze in twee nieuwe hoofdmissies en een nieuwe game-ervaring een verloren konvooi moeten opsporen en zich onderweg tegen onverwachte dreigingen moeten beschermen.

Gamers kunnen zich verheugen op de volgende content:

 • TWEE NIEUWE HOOFDMISSIES

Camp White Oak: The Division Agents voeren een geplande aanval uit op het presidentiële grondgebied om de verraderlijke President Andrew Ellis te berechten.

Manning National Zoo: Emeline Shaw, leider van de Outcasts, vluchtte weg na haar nederlaag in D.C. en verblijft nu in de zoo om weer op krachten te komen. De Agents zijn op jacht om Shaw te elimineren en de wedergeboorte van de Outcasts in de kiem te smoren.

 • NIEUWE ERVARING: EXPEDITIONS

In deze nieuwe ervaring betreden spelers Kenly College, waar het contact met een militair konvooi vol vitale voorraden verloren is gegaan. Wanneer ze een laatste uitzending ontvangen, vormen ze een expeditie om de overlevende leden terug te vinden. Expedities worden opgesplitst in 3 verschillende missies die spelers kunnen voltooien. Elke missie heeft een specifiek thema en sfeer, die van week tot week zal worden uitgebracht. De voltooiing van alle drie de vleugels geeft toegang tot een exclusieve schatkamer vol met beloningen.

 • NIEUWE WAPENS EN UITRUSTING:
  • 1 Exotisch wapen: Diamondback Rifle
  • 1 Exotische uitrusting: BTSU Datagloves
  • 2 wapens: Stoner LMG en Carbine 7
 • GECLASSIFICEERDE OPDRACHTEN:

Agents kunnen twee nieuwe geclassificeerde opdrachten aangaan in het Central Aquarium van Washington en de NSA Site B13 (exclusief voor iedereen die de Year 1 Pass bezit).

Naast de nieuwe content brengt Episode 1 ook updates met zich mee op basis van feedback van spelers:

 • Nieuwe Discovery moeilijkheidsgraad voor de “Operation Dark Hours” Raid

De nieuwe Discovery moeilijkheidsgraad, in combinatie met de bijbehorende matchmaking-optie, zal meer spelers in staat stellen om The Division 2 in zijn geheel te ervaren. Terwijl de Exotic Loot exclusief blijft voor de normale moeilijkheidsgraad, kunnen Agents die de raid op de Discovery moeilijkheidsgraad spelen een heleboel geweldige beloningen verwachten.

 • Crafting-verbeteringen

Spelers kunnen nu hun uitrusting upgraden tot Gear Score 500 en blauwdrukken delen tussen personages (beschikbaar na het behalen van World Tier 1). Bovendien kunnen vervaardigde wapens nu opnieuw gekalibreerd worden.

 • Balanceren van wapens en buffen van vaardigheden

Bij de volgende titelupdate zullen wapens worden gebalanceerd en vaardigheden worden gebuffed, als onderdeel van de updates die voortkomen uit feedback van de community.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password