The Dawning keert vandaag terug in Destiny 2: Season of the Wish

The Dawning, een jaarlijks terugkerend en gratis in-game-evenement, gaat vandaag van start in Destiny 2: Season of the Wish. Spelers kunnen zich verzamelen bij de Holiday Oven, kosmische liedjes delen en smakelijke traktaties aan hun vrienden geven. Spelers moeten hiervoor vijanden verslaan en ingrediënten verzamelen om koekjes te bakken. Deze kunnen ze vervolgens als cadeau weggeven en verschillende beloningen ontvangen. The Dawning is vanaf vandaag speelbaar en duurt tot en met 2 januari 2024.




The Dawning Event Card
De Event Card is voor alle spelers beschikbaar en biedt uitdagingen die Dawning Spirit oplevert. Bij het upgraden van de Event Card verdienen spelers Event Tickets om beloningen te ontgrendelen, waaronder een Exotic Ghost, een Legendary-emote, een transmat-effect en een Ghost-projection. Tevens levert het schenken van koekjes ook Dawning Spirit op. Dat kan worden gebruikt om nieuwe en herhaalde beloningen te verdienen, inclusief weapon focusing.

Nog meer beloningen
Voor degenen die deelnemen aan de winterfestiviteiten is onder andere de nieuwe Legendary Arc Glaive Albedo Wing beschikbaar als beloning. Ook zijn er nieuwe Dawning-armor-ornaments beschikbaar in Eververse. Alle spelers die de Amateur Baker Event Challenge voltooien vóór 2 januari 18:59 uur, krijgen de mogelijkheid om via Bungie Rewards een fysieke Dawning Beanie met verwijderbare sneeuwbal-pompon aan te schaffen.

Fireteam Finder
De nieuwe functie genaamd Fireteam Finder laat spelers eenvoudig andere Guardians vinden om onder andere dungeons, raids en seizoensgebonden activiteiten mee te spelen. Fireteam Finder gaat door als een permanente functie, maar Bungie gaat deze nog verder verfijnen tijdens de bétafase. Geen enkele Guardian hoeft meer alleen te strijden, want Fireteam Finder is beschikbaar voor alle spelers in Destiny 2.

Destiny 2-updates in 2024
Spelers kunnen uitkijken naar nog meer updates in 2024. Vanaf eind januari introduceert Destiny 2 nieuwe wekelijkse voortgangsmissies, bekend als Riven’s Wishes. Deze lanceren samen met de terugkeer van Moments of Triumph, waarin spelers hun prestaties gedurende het jaar van Lightfall vieren. Vervolgens gaat Guardian Games van start in maart, het jaarlijkse competitieve evenement tussen de classes. Dit keer met een vernieuwde focus op de class vs. class-strijd. In april brengt Bungie een tweemaandelijkse content-update uit genaamd Destiny 2: Into the Light. Deze update bereidt spelers voor op hun reis naar de Traveler, met als doel om de uiteindelijke confrontatie met de Witness aan te gaan in Destiny 2: The Final Shape. De uitbreiding lanceert op 4 juni 2024.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password