The Dark Pictures: Man of Medan – dev diary #1

Bandai Namco heeft de eerste development diary vrijgegeven van de horrorgame The Dark Pictures: Man of Medan.

Deze dev diary focust zich op de creatie en ontwikkeling van een van de meest belangrijke aspecten van de game: het spookschip.

Met deze eerste dev diary geeft het Supermassive Games-team een kijkje achter de schermen bij het ontwerpen van het spookschip. Het team praat over alles: van het authentieke geluid van de deurklinken en de manier waarop het geluid in het schip weerkaatst, tot het concept en de invloeden achter de creatie van het schip zelf. Ieder detail is ontworpen om spelers de meest angstaanjagende en sfeervolle ervaring te geven.

The Dark Pictures Anthology is een serie stand-alone, cinematische horror games, ontworpen om op een regelmatige basis een nieuwe angstaanjagende ervaring te bieden. Elke game staat op zich en omvat een gloednieuw verhaal en een nieuwe cast personages. In Man of Medan varen vier jonge Amerikanen uit voor een duiktrip na een gerucht over een WOII wrak. Wanneer er storm opsteekt krijgt hun vakantie een sinistere wending… wie zal overleven en wie zal sterven?

The Dark Pictures: Man of Medan zal in 2019 zowel fysiek als digitaal verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password