The Dark Pictures Anthology: Little Hope keert in oktober terug naar een angstaanjagende spookstad op Nintendo Switch

Wanneer hun bus door slecht weer wordt omgeleid via het stadje Little Hope, lijkt het erop dat een collegeklas met gespannen relaties een gelukkige ontsnapping heeft gehad wanneer hun bus verongelukt en ze relatief ongedeerd uit het wrak tevoorschijn komen. Terwijl ze dit schijnbaar verlaten stadje verkennen, raken ze gevangen in een mysterieuze, ondoordringbare mist. Terwijl ze op zoek gaan naar een manier om te ontsnappen, komen ze visioenen uit het verleden tegen die hen achtervolgen vanuit de schaduwen.

Door deze mysterieuze visioenen zijn ze getuige van het gruwelijke verleden van de stad en de verschrikkelijke gebeurtenissen van de Andover Witch Trials. Ze moeten achter de beweegredenen van deze verschijningen zien te komen en ontsnappen uit Little Hope terwijl helse demonen hen meedogenloos achtervolgen.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope verschijnt op 5 oktober 2023 op Nintendo Switch en is nu beschikbaar voor pre-order. De game is al verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password