The Dark Pictures Anthology: Little Hope is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Bandai Namco Europe en Supermassive Games kondigen vandaag met trots de release aan van The Dark Pictures Anthology: Little Hope op Nintendo Switch.

Verlaten en helemaal in hun eentje stranden vier studenten en hun leraar in een afgelegen stadje, mijlenver van de bewoonde wereld, nadat hun bus verongelukt door slecht weer.

Gevangen door een mysterieuze mist in het stadje Little Hope, zoeken ze wanhopig naar een manier om te ontsnappen terwijl visioenen uit het verleden hen achtervolgen vanuit de schaduwen.

Door deze mysterieuze visioenen zijn ze getuige van het gruwelijke verleden van het stadje en de verschrikkelijke gebeurtenissen van de Andover Witch Trials. Ze moeten achter de beweegredenen van deze verschijningen zien te komen en ontsnappen uit Little Hope.

Zoals in elke game van The Dark Pictures Anthology kunnen spelers alleen van het verhaal genieten, online met een vriend, of hun lot in handen van vier andere vrienden laten in de offline Movie Night-mode. Ze moeten hun groep verstandig kiezen en uitkijken voor hints, want elke beslissing is belangrijk en bepaalt wie blijft leven en wie sterft.

Verzamel je moed om de trailer te bekijken van The Dark Pictures Anthology: Little Hope:
The Dark Pictures Anthology: Little Hope is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

The Dark Pictures Anthology is een serie op zichzelf staande, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elk spel staat op zichzelf en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast met personages.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password