The Dark Pictures Anthology: House of Ashes verschijnt in 2021

Bandai Namco Entertainment Europe en Supermassive Games kondigen aan dat The Dark Pictures: House of Ashes – het derde verhaal in The Dark Pictures Anthology – in 2021 wordt uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en pc.

 

Nu het conflict in Irak ten einde loopt in 2003, sluit CIA field operative Rachel King zich aan bij een militaire elite-eenheid tijdens een inval in een vermoedelijke ondergrondse faciliteit voor chemische wapens in de schaduw van het Zagros-gebergte.

Aangekomen bij de coördinaten wordt de eenheid in een hinderlaag gelokt door een lokale patrouille onder leiding van sergeant Salim Othman. Tijdens de slag opent een aardbeving zinkgaten in de grond, waardoor beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel terechtkomen. In de duisternis onder de Arabische woestijn wordt iets kwaads gewekt. Een nest van oude en onaardse wezens is woest en heeft een nieuwe prooi om op te jagen.

Terwijl de overlevende door de onderwereld proberen te navigeren en aan de angstaanjagende dreiging proberen te ontsnappen, worden ze geconfronteerd met afschuwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen. Zullen ze elk prioriteit geven aan hun eigen overleving of zullen ze hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten?

“We zijn enthousiast om de derde game in The Dark Pictures Anthology te onthullen. Net als de vorige verhalen zal House of Ashes spelers een gloednieuw verhaal en cast van personages bieden, ieder met zijn of haar eigen unieke wendingen. We kunnen niet wachten om meer details over het verhaal te delen,” aldus Pete Samuels, CEO van Supermassive Games.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password