The Dark Lord brengt Dungeons 3 naar Nintendo Switch

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios hebben de releasedatum voor Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition bekendgemaakt. De krachten van het kwaad hebben hun vervloekte magie opnieuw laten werken, en de veelgeprezen dungeon-building sim zal vanaf 15 september 2022 beschikbaar zijn voor Nintendo Switch-gebruikers.
In Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition heeft het Absolute Kwaad met succes de krachten van het kwaad verenigd en de wortels van zijn duistere rijk gevestigd, terwijl ze hun zoektocht voortzetten om de overwereld voor eens en voor altijd te verslaan. Nadat hij Thalya, de priesteres van de duistere elfen, heeft verleid om zijn belangrijkste luitenant in de frontlinie te worden, kan het Absolute Kwaad zijn duivelse plan voortzetten vanuit de beslotenheid van zijn ondergrondse hol.

Spelers kunnen de boosaardigheid in zich loslaten en hun eigen unieke ondergrondse kerker creëren met een enorme hoeveelheid kamers, vallen en structuren. Verzamel een angstaanjagend leger in de zoektocht om de bovenwereld te verslaan en kies uit orcs, succubae, zombies en vele andere diep verachtelijke wezens. Zet dan voet op het licht van de overwereld waar je duisternis en corruptie over het land zult verspreiden! Klaar voor nog meer kwaad? Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition bevat ook de uitbreidingspakketten Once Upon a Time, Evil of the Caribbean en Lord of the Kings.

Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition komt uit op 15 september 2022. Het heerlijk duivelse spel is al verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en Linux.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password