The Crew Motorfest op weg naar succes met grootste lancering ooit van franchise

Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat The Crew Motorfest, de gloednieuwe open-wereld race-ervaring van de The Crew-franchise, in een stroomversnelling is geraakt. De game is de best beoordeelde titel in de franchise en had de beste eerste week voor de franchise in termen van totaal aantal verkochte eenheden, totale consumentenbestedingen en adoptiegraad van seizoenskaarten. Onze review kan je HIER lezen.

The Crew Motorfest is positief ontvangen door zowel critici als spelers en maakt de belofte waar van adembenemende Hawaïaanse landschappen en natuurgetrouwe graphics, verbeterde voertuigbesturing en een ode aan de autocultuur via het Playlist-systeem. De Crew 2-community heeft het nieuwe opus al omarmd en gebruikgemaakt van de ‘Collection Import’-functie, met meer dan 42 miljoen voertuigen die van The Crew 2 naar The Crew Motorfest zijn geïmporteerd.

“We zijn ontzettend blij met de enthousiaste reacties, die alle franchise-records hebben gebroken, en we willen onze community bedanken voor hun ongelofelijke steun”, zegt Ahmed Boukhelifa, Managing Director van Ubisoft Ivory Tower. “De lancering is nog maar het begin: we hebben regelmatige updates gepland met nieuwe thema’s en ervaringen, en een zeer sterke ondersteuning na de lancering met een mix van gratis en betaalde content, voor een lange tijd.”

Meer dan 40 miljoen spelers hebben zich sinds 2014 bij de franchise aangesloten en in juli van dit jaar, meer dan vijf jaar na de lancering van The Crew 2, werden records gebroken op het gebied van maandelijkse gemiddelde gebruikersaantallen. Ubisoft Ivory Tower, de studio achter The Crew-franchise, heeft bewezen content van hoge kwaliteit op de lange termijn te kunnen leveren en heeft tijdens de ontwikkeling prioriteit gegeven aan de feedback van spelers uit playtests.

De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers kunnen ook de Ultimate Edition van het spel spelen met een Ubisoft+ abonnement, op Xbox, Amazon Luna en pc via Ubisoft Connect.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password