The Crew 2 Mad Volume 2 vandaag beschikbaar, via gratis update

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat Mad Vol.2, na 6 jaar live te zijn geweest, de laatste update zal zijn die nieuwe content naar The Crew 2 brengt. Deze nieuwste contentuitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor The Crew 2 en introduceert een geoptimaliseerde contentrotatie voor onbeperkte, door spelers gecreëerde content.

Met de nieuwe Hobby “Stunt Performer 2” ontdekken spelers nieuwe uitdagingen en beloningen met 12 nieuwe Mad-vaardigheden. Ze moeten die nieuwe uitdagingen aangaan om de gloednieuwe Mazda RX7 Evo Group B (Rally cross) aan hun collectie toe te voegen.

De ultieme versie van de Race Creator-functie maakt ook deel uit van de The Crew 2 Mad Vol.2-update. Spelers kunnen nu unieke boot- en vliegtuigraces maken. De weg, het water en het luchtruim van The Crew 2 wachten nu op de meest creatieve spelers, zodat ze hun eigen races met de community kunnen delen en anderen op de proef kunnen stellen.

Er wordt content toegevoegd zoals LIVE toppen, themaweken of beloningen voor een altijd vernieuwde ervaring. Dit is de eerste stap in de richting van wekelijkse automatisering van de content die in het spel wordt ingezet, om onze spelers een continu vernieuwde ervaring te bieden. Dit is mogelijk dankzij de enorme hoeveelheid content en ervaringen die zijn gemaakt en gepubliceerd in de afgelopen 6 jaar live ondersteuning.

Het spel zal dezelfde organische ervaring blijven bieden en zal worden ondersteund door onze teams. De verzamelimport blijft beschikbaar en actief, wat betekent dat alle voertuigen die spelers de komende jaren in The Crew 2 kopen, winnen of vrijspelen, op hen wachten in The Crew Motorfest. Opwindende nieuwe content is vanaf 13 maart beschikbaar in The Crew Motorfest, met de komst van Season 3 en de gloednieuwe Playlist “Hollywood Action!”, waarin de gepassioneerde individuen en collectieven worden gevierd die de autocultuur door de generaties heen hebben gedefinieerd tot het wereldwijde fenomeen van nu.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password