The Crew 2 Blazing Shots nu beschikbaar

Blazing Shots, de vierde grote gratis update van The Crew 2, is nu beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en PC. Naast nieuwe en unieke LIVE Summit-evenementen, wordt ook een gloednieuwe categorie van accessoires, Underglows, geïntroduceerd.

De gratis update introduceert nieuwe en unieke LIVE Summit-evenementen waarbij spelers hun vaardigheden testen in negen uitdagingen binnen alle verschillende facetten van The Crew 2. Daarnaast brengt de update 78 nieuwe customization items en twaalf nieuwe voertuigen met zich mee, waaronder de iconische Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse en de Mazda RX-8.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password