The Callisto Protocol van Striking Distance Studios en Krafton is nu verkrijgbaar

Niemand ontkomt aan de angst! Striking Distance Studios, een studio van KRAFTON, Inc., maakt bekend dat The Callisto Protocol, een gloednieuwe sci-fi survival horror game met acteurs Josh Duhamel (Transformers) en Karen Fukuhara (The Boys) nu wereldwijd verkrijgbaar is. The Callisto Protocol voert spelers naar Callisto, de dode maan van Jupiter, in het jaar 2302 en daagt spelers uit om de gruwelen van de Black Iron Prison te overleven en de duistere geheimen van The United Jupiter Company te ontrafelen, nadat een mysterieuze uitbraak Callisto in chaos heeft gestort. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

 

The Callisto Protocol is een ware next-generation survival horror-game met een zenuwslopend science-fiction-verhaal en een bruut nieuw vechtsysteem dat shooting combineert met handgevechten en een krachtig zwaartekrachtwapen om naadloos tussen die twee te wisselen. Spelers moeten van heel dichtbij de afschuwelijke wezens bestrijden die de Black Iron Prison hebben overmeesterd en hun angsten overwinnen om te overleven.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password