The Bridge Curse: Road to Salvation is nu uit

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited heeft vandaag in samenwerking met Softstar Entertainment Inc hun Aziatische filmische horrorgame The Bridge Curse: Road to Salvation op Nintendo Switch, PlayStation en Xbox voor €29,99, met een lanceringskorting van 15% gedurende de eerste twee weken. De game is ook verkrijgbaar als fysieke release voor PlayStation 5 en Nintendo Switch op Playasia.com.

The Bridge Curse: Road to Salvation is een first-person psychologische survival-horror game geïnspireerd op de Taiwanese live-action horrorfilm The Bridge Curse. Deze adaptatie draait om zes universiteitsvrienden die een bekende stadslegende uitdagen en uiteindelijk een vloek opwekken die geen van hen weet op te heffen. Het is aan de speler om beurtelings de rol van deze vrienden op zich te nemen en ze te helpen een manier te vinden om de nacht te overleven terwijl ze worden gestalkt door een wraakzuchtige geest.

Spelers moeten heimelijk te werk gaan om de moordlustige geest die hen op het spoor is te ontwijken, terwijl ze het mysterie van de vloek ontrafelen en een manier vinden om van de campus af te komen. The Bridge Curse: Road to Salvation biedt intense actie, puzzelelementen, meeslepende verkenning, verhalen van filmkwaliteit en baanbrekend grafisch ontwerp, compleet met nieuwe Engelse voice-acting geproduceerd door Eastasiasoft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password