The Book of Unwritten Tales 2 is nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Omdat bijna alle helden in een vingerknip zijn weggevaagd door een grote paarse man (“thanatossed”, om zo te zeggen) heeft de wereld nieuwe nodig! De helden van het klassieke point-and-click-avontuur The Book of Unwritten Tales 2, Wilbur, Ivo, Nate en Critter (superkracht: extreem roze en pluizig), zijn hier om opnieuw hun lot te vervullen op Nintendo Switch™.

The Book of Unwritten Tales 2 is nu digitaal en fyiek verkrijgbaar op Nintendo Switch voor een adviesprijs van €29,99.

In The Book of Unwritten Tales 2 bestuurt de speler 4 verschillende karakters in een liefdevol gecreëerde fantasiewereld, waarin moeilijke logica puzzels opgelost moeten worden in een klassieke point-and-click stijl. Het opwindende verhaal en de gebruikelijke BoUT humor met talloze knipogen naar fantasie elementen en kleurrijke personages garanderen meer dan 20 uur speelplezier.

  • Fantastisch verhaal met meer dan 20 uur gameplay.
  • Klassieke BoUT humor vol met verwijzingen naar Lord of the Rings, The Hobbit, Harry Potter, Discworld, Game of Thrones of World of WarCraft om er een paar te noemen.
  • Honderden gekke, verrassende logica puzzels
  • Vier speelbare helden. Één van hen is roze
  • Projection-mapping-technologie combineert de geweldige functies van 2D en 3D.
  • Soundtrack met alle klassiekers en nieuwe stukken.

https://youtu.be/Nql_bM8jWAQ

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password