The Baby in Yellow’s eerste grote update The Black Cat is nu uit!

De Schotse indie-ontwikkelaar Team Terrible heeft vandaag aangekondigd dat The Black Cat, de grote content update voor hun zeer populaire spel The Baby in Yellow, nu beschikbaar is op iOS, Android en debuteert op Steam via Early Access!
Ga op een ongekende reis naar de diepten van het onbekende met The Black Cat update. Volg de raadselachtige zwarte kat die je meeneemt naar een rijk dat je stoutste nachtmerries overtreft. Reis door een bizarre en spookachtige wereld, geholpen door je nieuwe robotgenoot, Newt. Samen moet je door verwrongen landschappen navigeren, ingewikkelde puzzels oplossen en de duistere oorsprong van The Baby ontdekken. Wees echter voorzichtig, want The Baby achtervolgt je meedogenloos en laat niets na om zijn verlangens te vervullen. Zul je deze verraderlijke odyssee samen met de Zwarte Kat doorstaan, of zul je bezwijken voor de verschrikkingen die op je wachten?

The Baby in Yellow heeft al de harten van talloze spelers veroverd, en de release op Steam Early Access zal het bereik nog verder vergroten. Met de aanstaande release van The Black Cat update voor iOS, Android en Windows, wil Team Terrible gamers boeien met een beklijvende, boeiende ervaring die de grenzen van de verbeelding verlegt en de grenzen van het overleven uitdaagt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com